Skip to main content
test
Lääketieteen amanuenssi:  kesälle 2023, Joensuu (id6893) - Siun sote

Älä vain hae meille töihin vaan:

TULE TEKEMÄÄN UNELMIESI KESÄ

Siun sote on maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo neljättä vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme Pohjois-Karjalan maakunnan lähes 160 000 asukkaan arkea.

Haemme lääketieteen opiskelijoita keskitetysti kesälle 2023 amanuenssuureihin Joensuuhun.

Siun sotessa on tarjolla kesälle 2023 amanuenssuureja erikoissairaanhoidossa sekä perusterveydenhuollon Siilaisen sairaalassa.

Erikoissairaanhoitoon haetaan aina ensisijaisesti UEF-kiintiön kautta, mikäli opiskelet Itä-Suomen Yliopistossa. Kaikki voivat kuitenkin hakea meille myös suoraan.

Ilmoita hakemuksessasi opintojen vaihe sekä työkokemus. Kerro myös mahdollinen työskentelyn ajankohta, sekä missä työyksiköissä haluaisit työskennellä ensisijaisesti ja myös muutama vaihtoehtoinen paikka. Sinulla täytyy olla vähintään kolme vuotta opintoja takana. Siun sotelta löytyy soluasuntoja edullisesti.

Lisätietoja saat rekrytointisuunnittelija Laura Naumaselta, p. 013 330 4244 tai ylilääkäri Mervi Karttuselta, p. 013 330 7173 tai laakari@siunsote.fi.

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6893
  • 1.12.2022 - 31.12.2023 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat