test
Lääketieteen opiskelija, keikat ja lyhyet sijaisuudet - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Lääketieteen opiskelija, kiinnostaisiko sinua työskentely opintojen ohessa Oulun yliopistollisessa sairaalassa? Polkaise urasi käyntiin ja hae töihin osaavaan joukkoomme!

Meillä on jatkuvasti tarjolla vierihoitovuoroja sekä erilaisia erikoissairaanhoitoa tukevia ja avustavia tehtäviä. Pääset kehittämään osaamistasi potilastyöhön jo opintojen aikana ja toiminnallasi on mahdollista edistää sairaalamme arjen sujuvuutta esimerkiksi toimimalla potilaskuljetuksessa, varastotehtävissä tai lähetin tehtävissä.

Vierihoitajalta edellytämme 18-vuoden ikää, suoritettuja ensiapuopintoja ja voimassa olevaa läsnäoloa oppilaitoksessa. Avustaviin tehtäviin edellytämme 18-vuoden ikä sekä potilaskuljetukseen voimassa oleva EA1-kortti.

Täytä hakemus ja lähetä se meille jo tänään. Hakemuksen pääset täyttämään Hae työpaikkaa - painikkeen kautta. Lähetetty hakemuksesi tulee rekrytointiyksikköön käsiteltäväksi. Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan työntekijätarpeiden mukaan. Haastattelutilanteessa tarkistamme henkilöllisyyden sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Jos sinulla on aikaisempaa alan työkokemusta, niin lisää hakemukseesi esimiestasoisen suosittelijan yhteystiedot. Soitamme aina suosittelijatiedot viimeisestä työpaikasta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työ- ja haastattelutilannetta voit tiedustella: OYS rekrytointipalvelut p. 08 315 4344 ti-to klo 13-15 tai sähköposti: rekrytointi@ppshp.fi

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Konsernipalvelut, Rekrytointipalvelut

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Yhtenä menestystekijänä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat