Lääketieteen opiskelija, työtehtäviä koronaepidemian aikana - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Tervetuloa työskentelemään Oulun yliopistolliseen sairaalaan.

Koronaepidemian aikana sijaistarpeemme on kasvanut. Tarjoamme sinulle työtä sairaalassamme ja perehdytämme sinut tehtävään.

Viransijaisuuskelpoisille LK5-oikeudellisille opiskelijoille on tarjolla päivystystyötä yhteispäivystyksessä, LK4-oikeudelliset opiskelijat voivat työskennellä vuodeosastoilla. 1-4 vuosikurssilaisia tarvitaan erilaisiin avustaviin tehtäviin.

Täytä sähköinen hakemus ilmoituksen lopussa olevan Hae työpaikkaa - painikkeen kautta. Rekisteröityessäsi ensimmäistä kertaa, käyttäjätunnuksen ja salasanan voit valita itse. Säilytä tunnuksesi, sillä se on ainoastaan sinun tiedossasi. Lue ohjeet ja täytä hakemus huolellisesti, muista lopuksi lähettää hakemuksesi. Hakemus tulee rekrytointiyksikköömme. Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jätettyäsi.

1-4 vuosikurssilaisilta tarvitsemme opintorekisteriotteen ja läsnäolotodistuksen. Opintotodistukset voi toimittaa sähköisesti osoitteeseen rekrytointi@ppshp.fi

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: OYS rekrytointi p. 08 315 4344 ma-pe klo 9-15

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Oulun yliopistollinen sairaala
Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Yhtenä menestystekijänä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.