Lääketyöntekijä - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin keskussairaalan sairaala-apteekissa on haettavana 29.7.2021 klo 15.00 mennessä

LÄÄKETYÖNTEKIJÄN määräaikainen sijaisuus

ajalle 1.9.2021 - 31.5.2022

Etsimme Lapin keskussairaalan sairaala-apteekkiin lääketyöntekijää määräaikaiseen sijaisuuteen 1.9.2021 alkaen. Määräaikaisuuden alustava kesto on 31.5.2022 asti, mutta sijaistarve saattaa jatkua pidempäänkin.

Lapin keskussairaalan sairaala-apteekki vastaa keskussairaalan lääkehuollosta ja tuottaa lääkelogistiikan, lääkevalmistuksen ja osastofarmasian palveluja. Keskussairaalan osastojen lisäksi toimitamme lääkkeitä muutamiin Lapin alueen terveyskeskuksiin. Sairaala-apteekissa on 20 työntekijää, joista osa on farmaseuttista ja osa teknistä henkilökuntaa.

Lääketyöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. lääkkeiden keräily osastojen tilausten mukaisesti, tilaaminen lääketukuista ja muut varastonhallinnan tehtävät sekä apteekin välinehuolto. Toimenkuva muotoutuu mm. peruskoulutuksen perusteella.

On tärkeää, että pystyt työskentelemään itsenäisesti moniammatillisessa työympäristössä. Arvostamme kiinnostusta uuden oppimiseen, joustavuutta toimia muuttuvissa työtilanteissa, aktiivista työotetta sekä kehittämismyönteisyyttä hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi.

Tarjoamme sinulle työtehtävään liittyvän perehdytyksen, mielenkiintoisia työtehtäviä, säännöllisen päivätyön ja kehittyvän sekä joustavan työyhteisön mukavine työkavereineen.

Toivomme, että sinulla olisi lääkealan perustutkinto, aikaisempi kouluasteinen alan tutkinto tai välinehuoltajan tutkinto. Eduksi luemme työkokemuksen lääketyöntekijän tehtävistä sairaala-apteekissa tai lääkekeskuksessa. Myös välinehuolto-osaaminen huomioidaan eduksesi.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) perusteella. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Täysi työaika on 7h 33min + ruokatauko 30min /päivä. Vuosilomakertymä määräytyy virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Tehtävässä on 4 kk koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat sairaala-apteekkari Leena Laine, 040 846 6507, leena.laine@lshp.fi.

Rovaniemellä 7.7.2021

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sairaala-apteekkari Leena Laine, 040 846 6507, leena.laine@lshp.fi.

Lisätietoja

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Sairaanhoidolliset tukipalvelut, Sairaala-apteekki

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat