Skip to main content
test
Lääkintälaitemekaanikon sijainen teknisiin palveluihin - Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Ammattitaitoinen ja työssään viihtyvä henkilökunta on jokaisen menestyvän organisaation toiminnan edellytys. Soite tarjoaa mielenkiintoisia tehtäviä sote-edelläkävijäorganisaatiossa, jossa arvostetaan henkilökunnan työpanosta. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena.

Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja perehdytyksemme kattava. Jokainen uusi työntekijä perehdytetään uuteen työhönsä. Varmistamme hyvän perehdytyksen henkilökohtaisella perehdytyssuunnitelmalla ja nimetyllä vastuuperehdyttäjällä.

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite hakee 22.3.2023 klo 12 mennessä

LÄÄKINTÄLAITEMEKAANIKON SIJAISTA TEKNISIIN PALVELUIHINLääkintälaitemekaanikko toimii Soiten teknisissä palveluissa lääkintätekniikan tiimin tärkeänä jäsenenä. Tehtävässä toimit mm. lääkintälaitteiden ja sähkökäyttöisten apuvälineiden huolto, korjaus ja ylläpito tehtävissä. Lääkintälaitemekaanikon työtehtävissä tarvitset hyvän ongelman-ratkaisukyvyn, sekä teknisten laitteiden toimintaperiaatteiden ymmärtämisen lisäksi mm. hyviä tietoteknisiä taitoja, ruuvimeisseliä, työntömittaa, erilaisia mittalaitteita ja joskus jopa iskuporakonetta. Työtehtävät suunnitellaan hakijan pätevyyden mukaan, esimerkiksi verenpainemittarit, potilasvaa-at, imulaitteet, monitorit, ekg-piirturit, sydänäänten kuuntelulaitteet, tympanometrit jne. Pääasiallinen työtehtävien suorituspaikka on Kokkolassa sairaalanmäellä mutta tarvittaessa käymme myös Soiten muissa toimipaikoissa.

Tarjoamme mm.

  • Päivätyön
  • Kannustavan ja turvallisen työympäristön
  • Mukavat työkaverit
  • Koulutusta lääkintätekniikan osaajaksi
  • Työterveyshuollon
Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on alalle soveltuva ammatillinen koulutus ja riittävä työkokemus.

Arvostamme kokemusta sähkö- ja teleteknisten laitteiden huollosta tai muusta vastaavasta tekniikan alan ylläpito tai korjaustöistä. Lisäksi eduksi katsotaan tietotekniikan kokemus. Jos olet vastuuntuntoinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, valmis uuden oppimiseen, vaikka englanniksi kuultuna niin olet erittäin tervetullut tiimimme jäseneksi.

Paikka täytetään sopimuksen mukaan ja on määräaikainen.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä hyvinvointialueella tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Avointa sijaisuutta haetaan täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.soite.fi/meille-toihin/-sivulla. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta on varauduttava tuomaan ne mahdolliseen haastatteluun.

Ennen toimen sijaisuuden vahvistamista hakijan tulee esittää hyvinvointialueen henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan ja negatiivinen huumausainetestin tulos. Osa työtehtävistä saattaa vaatia suojelupoliisin tekemän turvallisuusselvityksen.

Lisätietoa tehtävästä antaa huoltopäällikkö Juho-Pekka Orjala puh. 040-653 4392.


Kokkola 7.3.2023

KESKI-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloitti toimintansa 1.1.2017. Soite on maakunnallinen perus- ja erikoispalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhteenliittävä kuntayhtymä.


Osoite: Mariankatu 16-20, Kokkola

Sinulle suositellut työpaikat