Lääkintävahtimestari - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lääkintävahtimestari - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 30.4.2019 klo 15.00 mennessä

Lääkintävahtimestarin toimi.

Kyseessä on uudelleen haku ja tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan valintaa tehtäessä.

Lääkintävahtimestarin pääasiallisena tehtävänä on toimia sairaalan sisäisenä potilaskuljettajana. Potilaskuljetus on keskitetty vuoden 2018 alusta kokonaisuudessaan päivystyksen alaisuuteen ja palvelua on laajennettu iltaan ja jonkin verran myös viikonloppuihin.

Kelpoisuusehtona on nimikesuojattu lääkintävahtimestari tai lääkintävahtimestari-sairaankuljettaja tai lähihoitaja, joka on suorittanut ensihoidon koulutusohjelman. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja fyysistä kestävyyttä. Erikoissairaanhoidon tuntemus katsotaan eduksi.

Työ on jaksotyötä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus työnantajan edustajalle ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa päivystyksen osastonhoitaja Outi Tikkanen, 040 835 4425 tai ylihoitaja Virva Salo, 040 480 1340. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta;
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Rovaniemellä 3.4.2019

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Päivystyksen osastonhoitaja Outi Tikkanen, 040 835 4425 tai ylihoitaja Virva Salo, 040 480 1340. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Päivystys ja ensihoito
Osoite: Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan