Laatuasiantuntija - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Laatuasiantuntija - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia hakee osaksi kehittämispalveluiden hanke- ja kansainvälisyystiimiä rohkeaa ja innostunutta laatuasiantuntijaa ajalle 1.1.2020 - 31.12.2022. Mikäli haluat olla mukana uudistamassa toisen asteen koulutusta ja olet valmis sovittamaan yhteen tulevaisuuden ennakointia, toimintakulttuurin kehittämistä ja uudistuvan laatukulttuurin työskentelytapoja, olet etsimämme laatuasiantuntija.

Laatuasiantuntijan tehtäviin kuuluu Gradian laadunhallintajärjestelmän arviointi ja kehittäminen sekä laadunvarmistuksen koordinointi ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen lainsäädännön sekä Gradian strategian mukaisesti. Tehtävä sisältää lisäksi muita toimintakulttuurin kehittämis- ja hanketehtäviä. Laatuasiantuntija tekee tiivistä yhteistyötä Gradian oppilaitosten, esimiesten ja eri kehittämisryhmien kanssa. Laatuasiantuntija osallistuu alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön.

Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Gradian Jyväskylän toimipisteeseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää liikkumista kaikkien Gradian toimipisteiden välillä, vähintään yksi työpäivä viikossa on työskentelyä Gradian Jämsän toimipisteessä.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä aikaisempi perehtyneisyys koulutustoimialaan, laadunhallintaan, kehittämistehtäviin ja verkostoyhteistyöhön, vähintään kolmen vuoden aikaisempi työkokemus tehtävää tukevissa tehtävissä. Tehtävään valittavalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää englannin kielen taitoa sekä fasilitointi- ja organisointitaitoja. Eduksi katsomme pedagogiset opinnot sekä kokemuksen laadunhallinnan kehittämisestä. Arvostamme laajaa toisen asteen koulutuksen tuntemusta ja näkemystä sekä korkea-asteen koulutuksen, että työ- ja elinkeinoelämän kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

Laatuasiantuntijan määräaikaisen tehtävän perusteena on uudistuneen lukiolainsäädännön toimeenpanon tukeminen ja ammatillisten koulutuksen järjestäjien laadunhallintajärjestelmien arvioinnin (Kansallinen koulutuksen arviointikeskus) toteuttaminen Gradiassa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.gradia.fi

Tutustu työnantajaan

Kehittämisjohtaja Anu Tokila p. 040 341 5141 tai anu.tokila@gradia.fi
Kehittämispäällikkö Taina Saarikko p. 040 341 6156 tai taina.saarikko@gradia.fi

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Gradia sisäiset palvelut
Osoite: Viitaniementie 1, 40720 Jyväskylä

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 23 000 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2018 oli 98 miljoonaa euroa.