Laboratoiohoitaja - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Hei, bioanalyytikko tai laboratoriotyöstä kiinnostunut terveydenhuoltoalan ammattilainen

Oletko kiinnostunut tekemään töitä ISLABissa? Tarjoamme monipuolista ja mielekästä työtä sekä näytteenotossa että analytiikan eri saroilla. Tule meille töihin ja pääset tärkeäksi osaksi potilaan laadukasta hoitoketjua!

Haemme työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ISLABin Pohjois-Karjalan aluelaboratorioon ensisijaisesti Tohmajärven toimipisteeseen 25.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Runon ja rajan tien varrella sijaitsevan Tohmajärven kunnan asukasluku on noin 4300. Täältä löytyy EU:n itäisin maaraja-asema, jonka käyttäjämäärä oli vuonna 2019 lähes 1,2 miljoonaa. Vaaramaisemien kunta tarjoaa hyviä luontokohteita lintuharrastajalle.

Kelpoisuus tehtävään on laboratoriohoitajan / bioanalyytikon tutkinto tai muu terveydenhuoltoalan tutkinto, johon on sisältynyt näytteenottokoulutus sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Työtehtävät määräytyvät osaamisen/tutkinnon mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa ja tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään kuuluu neljän (4) kuukauden koeaika. Palkkaus määräytyy Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimuksen) mukaan. Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 4.10.2021 klo 15 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Tohmajärven terveyskeskus takaa sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työympäristön asiakkaiden parissa. Pääset tekemään töitä näytteenotossa ja koulutuksen mukaan laboratoriossa kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen siivittämänä.


Laboratoriohoitajan / bioanalyytikon tutkinto tai muu soveltuva terveydenhuoltoalan tutkinto

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tuula Parikka
puh. 0447178650
e-mail tuula.parikka@islab.fi

Lisätietoja

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, Pohjois-Karjalan aluelaboratorio

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä ISLAB järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän, Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella.

Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.


Osoite: Takkunurmentie 9, 82600 Tohmajärvi

Sinulle suositellut työpaikat