Laboratoriohoitaja - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Laboratoriohoitaja - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 7.7.2019 klo 15.00 mennessä

LABORATORIOHOITAJAN TOIMI

Työpaikka sijaitsee Lapin keskussairaalan patologian vastuuyksikössä. Tehtävään sisältyy apulaisosastonhoitajan tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä (559/1994) pätevyys (laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto).

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES).

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Päivi Sortti, 040 660 5637 tai ylihoitaja Virva Salo 040 480 1340. Sähköpostitse paivi.sortti@lshp.fi tai virva.salo@lshp.fi.

Rovaniemellä 29.5.2019

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Osastonhoitaja Päivi Sortti, 040 660 5637 tai ylihoitaja Virva Salo 040 480 1340. Sähköpostitse paivi.sortti@lshp.fi tai virva.salo@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Sairaanhoidolliset palvelut, Patologia
Osoite: Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan