Laboratoriohoitaja - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Laboratoriohoitaja - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Haemme yhtä (1) laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sekä yhtä (1) laboratoriohoitajaa äitiysloman sijaisuuteen Pohjois-Savon aluelaboratorioon 1.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toivomme hakijoilta innostunutta ja aktiivista kehittämisotetta työhön, joustavuutta nopeasti vaihtuvissa tilanteissa sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista laboratoriotyössä.

Toimien sijoituspaikka työsuhteen alussa on Varkauden laboratorio. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen iltavuoron jälkeisen yövarallaolon. Toimipistevaihdokset Varkauden alueella ovat mahdollisia.
Äitiysloman kesto 26.4.2020 saakka ja sijaisuuden sijoituspaikka pääsääntöisesti Varkauden laboratorio.

Laboratoriohoitajan tehtäviin ISLABissa kuuluu näytteenottovelvollisuus. Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyötä ISLABin muiden aluelaboratorioiden ja eri ammattiryhmien kanssa.

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuus tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi toimeen valittavilta vaaditaan sellaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa kuin toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään ma 17.6.2019 klo 15:00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Lisätietoja toimesta antavat osastonhoitaja Aila Argillander, puh. 044 7178661, aila.argillander@islab.fi tai henkilöstöjohtaja Jaana Lyhykäinen, puh. 044 7178703, jaana.lyhykainen@islab.fi.

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, Pohjois-Savon aluelaboratorio
Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän sekä Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän alueella (www.islab.fi). Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.

Tutustu työnantajaan