Laboratoriohoitaja - Kaarinan kaupunki

Laboratoriohoitaja - Kaarinan kaupunki

Kaarinan laboratoriossa on haettavana laboratoriohoitajan osa-aikainen (50 %) sijaisuus ajalle 1.9.-31.12.2019. Työtehtäviin kuuluu pääosin monipuolista näytteidenottoa, tarvittaessa myös näytteiden käsittelyä ja -analysointia, laadunhallintaa sekä opetus- ja ohjaustoimintaa.

Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, organisointikykyä, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Laboratoriohoitaja tuo oman osaamisensa moniammatillisen tiimin käyttöön potilaiden/asiakkaiden parhaaksi. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä laboratoriohoitajan/bioanalyytikon pätevyys.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

vs. Osastonhoitaja
Katherina Salminen
0503782026
tiimivastaava
Heikki Vendelin
0503014354

Kaarinan kaupunki, terveyspalvelut
Osoite: Voivalantie 5, 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Tutustu työnantajaan