Laboratoriohoitaja - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirin patologian tulosyksikössä on haettavana 28.9.2020 klo 15.00 mennessä

LABORATORIOHOITAJAN TOIMI

Tehtävään sisältyy apulaisosastonhoitajan tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä (559/1994) pätevyys (laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto).

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitulla on 4 kk koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihoitaja Virva Salo, 040 480 1340 ja ylilääkäri, tulosyksikköjohtaja Katri Vuopala, 040 534 3863. Sähköpostitse virva.salo@lshp.fi ja katri.vuopala@lshp.fi.


Rovaniemellä 11.9.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä


Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Virva Salo, 040 480 1340 ja ylilääkäri, tulosyksikköjohtaja Katri Vuopala, 040 534 3863. Sähköpostitse virva.salo@lshp.fi ja katri.vuopala@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Sairaanhoidolliset tukipalvelut, Patologia
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!