Laboratoriohoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa on terveydenhuollon toimialueella haettavana 1.3.2021 klo 12 mennessä

KAKSI LABORATORIOHOITAJAN TOIMEA

Laboratoriohoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on laboratoriohoitajan / bioanalyytikon tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Laboratoriohoitajan toimet täytetään 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Ensisijaiset sijoituspaikat on Alavieskan ja Ylivieskan terveyskeskus. Huomioidaan myös keväällä 2021 valmistuvat bioanalyytikot ja Alavieskan kohdalla myös sairaanhoitajat.

Laboratoriohoitajan tehtävänkuvaan kuuluvat asiakaspalvelu, näytteenotto- ja analysointitehtävät. Syventävät opinnot hematologian, kliinisen kemian ja mikrobiologian alalta katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä.

Työ on toistaiseksi päivätyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset lähetetään sähköisenä www.kuntarekry.fi rekrytointijärjestelmän kautta. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Todistukset ja kelpoisuus tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat:
- osastonhoitaja Päivi Junno p. 044 419 5223
- hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila p. 044 419 5149
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
- osastonhoitaja Päivi Junno 044 419 5223
- hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila 044 419 5149
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Laboratorio
Osoite: Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!