Laboratoriohoitaja - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Haemme yhtä (1) laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pohjois-Savon aluelaboratorioon 21.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toivomme hakijalta innostunutta ja aktiivista kehittämisotetta työhön, joustavuutta nopeasti vaihtuvissa tilanteissa sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista laboratoriotyössä.

Toimen sijoituspaikka työsuhteen alussa on Varkauden laboratorio. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen iltavuoron jälkeisen yövarallaolon. Toimipistevaihdokset Varkauden alueella ovat mahdollisia.
Laboratoriohoitajan tehtäviin ISLABissa kuuluu näytteenottovelvollisuus. Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyötä ISLABin muiden aluelaboratorioiden ja eri ammattiryhmien kanssa.

Kelpoisuus tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi toimeen valittavilta vaadi-taan sellaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa kuin toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää. Voimme käyttää haastattelua osana arviointia.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä noudatamme neljän (4) kuukauden koeaika

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja toimesta antavat osastonhoitaja Aila Argillander, puh. 044 7178661, aila.argillander@islab.fi tai henkilöstöjohtaja Jaana Lyhykäinen, puh. 044 7178703, jaana.lyhykäinen@islab.fi.

Lisätietoja

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, Pohjois-Savon aluelaboratorio

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän sekä Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän alueella (www.islab.fi). Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.


Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus

Sinulle suositellut työpaikat