Laboratoriohoitaja - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Hei, bioanalyytikko tai laboratoriotyöstä kiinnostunut terveydenhuoltoalan ammattilainen

Oletko kiinnostunut tekemään töitä ISLABissa? Tarjoamme monipuolista ja mielekästä työtä sekä näytteenotossa että analytiikan eri saroilla. Tule meille töihin ja pääset tärkeäksi osaksi potilaan laadukasta hoitoketjua!

Haemme työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ISLABin Pohjois-Karjalan aluelaboratorioon ensisijaisesti Ilomantsin toimipisteeseen 25.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Ilomantsi on EU:n itäisin kunta, jonka asukasluku on noin 4700. Kunnasta löytyy karjalaisuutta sekä taistelujen historiaa - kesän kohokohta ovat puunveiston karhufestivaalit.

Kelpoisuus tehtävään on laboratoriohoitajan / bioanalyytikon tutkinto tai muu terveydenhuoltoalan tutkinto, johon on sisältynyt näytteenottokoulutus sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Työtehtävät määräytyvät osaamisen/tutkinnon mukaan. Huomioimme myös bioanalyytikko-opiskelijat! Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa ja tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään kuuluu neljän (4) kuukauden koeaika. Palkkaus määräytyy Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimuksen) mukaan. Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 4.10.2021 klo 15 mennessä www.kuntarekry.fi sivuston kautta.

Ilomantsin terveyskeskus takaa sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työympäristön niin asiakkaiden kuin analysaattoreidenkin parissa. Pääset tekemään töitä näytteenotossa ja koulutuksen mukaan laboratoriossa kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen siivittämänä. Ensi kevään aikana terveyskeskus muuttaa Toivonlahden uudistettuihin tiloihin

Laboratoriohoitajan / bioanalyytikon tutkinto tai muu soveltuva terveydenhuoltoalan tutkinto

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tuula Parikka
puh. 0447178650
e-mail tuula.parikka@islab.fi

Lisätietoja

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, Pohjois-Karjalan aluelaboratorio

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä ISLAB järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän, Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella.

Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.


Osoite: Ylätie 20, 82900 Ilomantsi

Sinulle suositellut työpaikat