Skip to main content
test
Laboratoriohoitaja - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirin patologian tulosyksikössä on haettavana 10.10.2022 klo 15.00 mennessä

LABORATORIOHOITAJAN toimen vuoden sijaisuus

Teemme laaja-alaisesti kliinisen histologian ja sytologian tutkimuksia, joten sinulla on mahdollisuus päästä haasteelliseen ja mielenkiintoiseen työhön mukavaan työyhteisöön. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta kiinnostusta patologian alaa kohtaan sekä tarkkuutta ja huolellisuutta. Työhön kuuluvat mm. kudos- ja solunäytteiden käsittely ja erilaiset patologian laboratorioprosessiin liittyvät työt.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä (559/1994) pätevyys (laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto).

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kokemusta erikois- ja immunnovärjäyksistä sekä molekyylipatologisista pikatutkimuksista.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitulla on 4 kk koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikköjohtaja sairaalasolubiologi Jenny Joutsen, 040 631 2051, apulaisosastonhoitaja Heidi Vainio, 040 660 5637 tai ylihoitaja Kaarina Enontekiö, 040 556 1168. Sähköpostitse jenny.joutsen@lshp.fi, heidi.vainio@lshp.fi tai kaarina.enontekio@lshp.fi.


Rovaniemellä 19.9.2022

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yksikköjohtaja sairaalasolubiologi Jenny Joutsen, 040 631 2051, apulaisosastonhoitaja Heidi Vainio, 040 660 5637 tai ylihoitaja Kaarina Enontekiö, 040 556 1168. Sähköpostitse jenny.joutsen@lshp.fi, heidi.vainio@lshp.fi tai kaarina.enontekio@lshp.fi.

Lisätietoja

Sairaanhoidolliset tukipalvelut, Patologia

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat