Laboratoriohoitaja / bioanalyytikko - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Laboratoriohoitaja / bioanalyytikko - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettava laboratoriohoitajan/bioanalyytikon toimi, jonka sijoituspaikka on palvelussuhteen alkaessa terveyden ja sairaanhoidon palveluiden tulosalueella laboratorion tulosyksikössä. Työ on alkuun päivätyötä ja perehdytyksen jälkeen vuorotyötä, johon kuluu yöllä tapahtuvaa varallaoloa.

Kelpoisuusehtona laboratorionhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Valinnassa otamme huomioon myös valmistumisen loppuvaiheessa olevat bioanalyytikko-opiskelijat. Arvostamme työkokemusta analyysi-, asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää viimeistään haastattelun yhteydessä. Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme toimen täytössä 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytämme 1.3.2018 lähtien tartuntalain 48§ edellyttämää rokotesuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Kuoreen merkintä Laboratoriohoitaja. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa ylikemisti Eevastiina Marjoniemi, puh. 044-4394810 ja vs. osastonhoitaja Anu Häkkilä, puh. 044-4394811. Sähköposti etunimi.sukunimi@ras.fi.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.
Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.
Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.

Tutustu työnantajaan