Skip to main content
test
Laboratoriohoitaja/bioanalyytikko - Naantalin kaupunki

Haemme Naantalin terveyskeskuksen laboratorioon laboratoriohoitajan sijaista, sijaisuuden kesto vähintään 6 kuuukautta ja jatkuu mahdollisesti pidempään.

Toivomme ensisijaisesti, että olet bioanalyytikko tai -opiskelija tai laboratoriohoitaja. Huomioimme tarvittaessa myös näytteenottotaitoiset sairaanhoitajat tai lähihoitajat, jolloin palkkaus määräytyy koulutuksen ja työtehtävien mukaisesti.

Terveyskeskuksessamme toimii oma laboratorio, joka tekee tiivistä yhteistyötä TYKSLAB:n kanssa. Laboratoriossamme työskentelee kuusi (6) alan ammattilaista. Työ on päivätyötä (7.00-14.45) ja näytteenottopalveluitamme käyttävät terveyskeskuksen ja TYKS:n potilaat ja kotihoito. Terveyskeskusosastolla käymme ottamassa potilaiden näytteet. Käytössämme on Weblab- ja Pegasos/OMNI360 -järjestelmät.

Työtehtäviin sisältyy monipuolisesti näytteenottoa, näytteiden käsittelyä ja sekä kliinisen kemian, hematologian ja mikrobiologian analytiikkaa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä laboratoriohoitajan/bioanalyytikon pätevyys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat laboratoriohoitaja Mariella Teerisalo, puh. 02 4362 632 (klo 13-14.30 välillä) tai johtava hoitaja Hannele Nikander-Tuominen, 044 781 9056
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

Lisätietoja

Naantalin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Tukipalvelut, Laboratorio

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Tuulensuunkatu 6, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat