test

Laboratoriohoitaja, Joensuu

Hakuaika päättyy  9.10.2023 15:00

Hei, sinä bioanalyytikko tai laboratoriohoitaja tai pian valmistuva bioanalyytikko-opiskelija

Oletko kiinnostunut tekemään töitä uusissa työtiloissa, innostavassa työporukassa Joensuussa? Keskussairaalalaboratoriomme vuorotyö takaa sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työympäristön niin asiakkaiden kuin analysaattoreidenkin parissa. Pääset tekemään töitä näytteenotossa ja usealla analytiikan erikoisalalla kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen siivittämänä. Tule meille töihin ja pääset tärkeäksi osaksi potilaan laadukasta hoitoketjua!

Meillä on tarjolla laboratoriohoitajan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävää ISLABin laboratoriokeskuksessa Joensuussa 27.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuus tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Valinnassa katsotaan eduksi kokemus kemian- ja hematologian laboratoriossa sekä verikeskuksessa työskentelystä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa ja tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään liittyy neljän (4) kuukauden koeaika. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 9.10.2023 klo 15:00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Työhyvinvointisi on meille tärkeää! Työyhteisössämme on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Pyrimme mahdollistamaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen mahdollisimman joustavaksi. Islabilaislle tarjotaan myös hyvinvointietu ePassi, jota voi käyttää vapaavalintaisesti erilaisiin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Miltä kuulostaisi työskentely luonnonläheisessä, vesitöjen ympäröimässä ja viihtyisässä kaupungissa Joensuussa?


Lisätietoja

http://www.islab.fi

Osastonhoitaja
Sirpa Peltola
puh. 044 7178855
e-mail sirpa.peltola@islab.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

ISLAB hyvinvointiyhtymä on yksi Suomen suurimmista laboratoriokeskuksista ja julkisen terveydenhuollon peruspilari – kotimainen, turvallinen ja luotettava. Neljä keskuslaboratoriotamme ja 80 palvelupistettämme huolehtivat asiakkaistamme paikallisesti kaikkialla Itä-Suomessa. ISLAB on Itä-Suomen alueen hyvinvointialueiden yhdessä omistama laboratoriokeskus. Tehtävämme on tuottaa laboratoriopalveluillamme sujuvuutta hoitoketjuihin sekä hyvinvointia asukkaille ja yhteisöille.

Tutustu työnantajaan