Laboratoriohoitaja, Joensuu, mikrobiologia

Hakuaika päättyy  2.6.2024 15:00

ISLAB hyvinvointiyhtymä tarjoaa monipuolista ja mielekästä työtä laboratorioalan ammattilaisille. Miltä kuulostaisi työskentely luonnonläheisessä, vesistöjen ympäröimässä ja viihtyisässä kaupungissa Joensuussa?

Haemme ISLAB hyvinvointiyhtymään laboratoriohoitajaa (1) Pohjois-Karjalan keskuslaboratorioon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 15.7.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen alkaessa tehtävän ensisijainen toimipiste on mikrobiologian laboratorio. Työhön kuuluu valmius kolmivuorotyöhön kliinisen kemian laboratoriossa. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työympäristön. Työyhteisössämme on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa työskentelee ammattilaisia useilta erikoisaloilta.

Laboratoriohoitajan tehtävässä toimimiseen vaaditaan laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Työtehtävään valittavan on toimitettava todistus työterveyshuollon käynnistä sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys. Edellytämme lisäksi riittävää suomen kielen taitoa ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Palkkauksessa noudatamme SOTE-sopimusta sekä siihen pohjautuvia, paikallisesti määriteltyjä tehtäväkohtaisia palkkoja. Tämän tehtävän tehtäväkohtainen palkka on palvelussuhteen alkaessa vähintään 2738,10 € euroa / kk. Lisäksi maksamme työkokemuslisää, joka voi olla 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Noudatamme palvelussuhteessa kuuden kuukauden (6 kk) koeaikaa. Henkilöstöetuina tarjoamme muun muassa taukokahvit ja -teet, Epassin kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedut, kattavat työterveyspalvelut sekä työsuhdepolkupyöräedun.

Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 2.6.2024 klo 15:00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.


Lisätietoja

http://www.islab.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja avoimesta tehtävästä sinulle antavat osastonhoitajamme

Mira Turpeenniemi, puh. 044 717 8902, mira.turpeenniemi@islab.fi

Laura Bollström, 044 717 8855, laura.bollstrom@islab.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule etsimään kanssamme täsmätietoa terveydestä! ISLAB hyvinvointiyhtymä on yksi Suomen suurimmista laboratoriokeskuksista ja julkisen terveydenhuollon peruspilari – kotimainen, turvallinen ja luotettava. Neljä keskuslaboratoriotamme ja 80 palvelupistettämme huolehtivat asiakkaistamme paikallisesti kaikkialla Itä- Suomessa. ISLAB hyvinvointiyhtymä on Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon hyvinvointialueiden yhdessä omistama laboratoriokeskus. ISLABissa työskentelee lähes 600 työntekijää, joista lähes 90 % on laboratoriohoitohenkilöstöä. Heidän lisäkseen meillä työskentelee lääkäreitä, tutkimushenkilöstöä ja hallinnon henkilöstöä. Tehtävämme on tuottaa laboratoriopalveluillamme sujuvuutta hoitoketjuihin sekä hyvinvointia asukkaille ja yhteisöille. www.islab.fi Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!