Hei sinä bioanalyytikko/laboratoriohoitaja tai bioanalyytikko-opiskelija, joka olet vailla kesätöitä! Kiinnostaako sinua työskentely moniammatillisessa ja innostavassa ympäristössä? Haluatko olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä ja päästä kehittämään näytteenotto- ja asiakaspalvelutaitojasi sekä vahvistamaan jo oppimiasi laboratorioalan taitoja?

Tyks Laboratorioissa on tarjolla eripituisia laboratoriohoitajan sijaisuuksia kesäkaudella 2021.

Toimialueena huolehdimme laadukkaasta näytteenottotoiminnasta Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin sairaaloissa ja terveyskeskuksissa. Tämä luo hyvät mahdollisuudet päästä kehittämään mm. näytteenotto- ja asiakaspalvelutaitoja.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus. Otamme haussa huomioon myös bioanalyytikko-opiskelijat.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntatautilaki, jonka mukaan meidänkin työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihoitaja Maiju Manelius, p. 050 438 1910 tai maiju.manelius@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 12 Laboratoriotoimialue
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka