test
Laboratoriohoitaja, Kl mikrobiologia - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Hei sinä, joka haluat innostavan ja monipuolisen työn vaativienkin mikrobiologisten tutkimusten parissa. Etsimme laboratoriohoitajaa/ bioanalyytikkoa mukavaan moniammatilliseen joukkoomme. Kliinisen mikrobiologian laboratorio on yksi Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos SataDiagin vastuualueista. Tarjoamme sinulle sopivasti haastavan työn, jossa sinun on mahdollista kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä ammattilaisena. Laaja tutkimusvalikoimamme takaa työn monipuolisuuden. Työ on työsuhteen alkaessa 2-vuorotyötä. Työhön kuuluu myös näytteenottoa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta kiinnostusta mikrobiologian alaa kohtaan sekä tarkkuutta ja huolellisuutta.

Satakunnan sairaanhoitopiiri ja SataDiag tarjoavat monipuolista koulutusta, johon sinun on mahdollista osallistua oman osaamisesi kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi. SataDiagin perehdytysohjelma auttaa sinua tutustumaan uuteen työpaikkaasi ja sulautumaan osaksi meitä. Sinulla on mahdollisuus hyödyntää Satasairaalan henkilökunta-alennuksia ja käyttää henkilökunnalle tarkoitettua, hyvin varusteltua kuntosalia, käytössäsi on myös e-passi.

Toivomme hakijoilta innostunutta ja aktiivista otetta työhön, joustavuutta nopeasti vaihtuvissa tilanteissa, halukkuutta laaja-alaiseen työhön sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Jos olet valmis tarttumaan reippaasti uusiin työtehtäviin ja oppimaan uutta, niin olet etsimämme henkilö.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Kokemus työskentelystä kliinisen mikrobiologian laboratoriosta katsotaan eduksi. Huomioimme myös opiskelujen loppuvaiheessa olevat hakijat tehtävää täytettäessä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-ohjelman kautta. Tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satshp.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut, puh, 044 707 6980 tai 044 707 6979 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Sari Tarkkio, puh. 044 707 7930 tai
Vs ylihoitaja Anne-Mari Mykrä, puh. 044 707 7635
tai sähköposti etunimi.sukunimi@satadiag.fi

Lisätietoja

Liikelaitos SataDiag

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia, lääke- ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat