Laboratoriohoitaja, Kl. neurofysiologian osasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme laboratoriohoitajaa Tyksin Kliinisen neurofysiologian osastolle.

Laboratoriohoitajan tehtäviin kuuluu kliinisen neurofysiologian tutkimusten, kuten EEG-, herätepotentiaali-, neurografia- ja unitutkimusten suorittaminen. Osastolla tehdään myös pitkäaikaisrekisteröintejä ja annetaan magneettistimulaatiohoitoja. Työ on 3-vuorotyötä/päivätyötä maanantaista perjantaihin.

Kliinisen neurofysiologian yksikkö on maamme ensimmäinen akkreditoitu yliopistosairaalan kliinisen neurofysiologian laboratorio (FINAS T212 vuodesta 2003 alkaen). Osasto palvelee pääasiassa Turun yliopistollisen sairaalan yksiköitä tarjoten mm. laajan valikoiman kliinisen neurofysiologian tutkimuspalveluita ja neuromodulaatiohoitoja. Kaikki toiminta tapahtuu kattavan laatujärjestelmän puitteissa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävä edellyttää laboratorionhoitajan tutkintoa. Eduksi luetaan syventävät opinnot kliinisessä neurofysiologiassa, työkokemus vastaavalla osastolla työskentelystä, joustavuus ja hyvät työyhteisötaidot.

Meillä on sinulle tarjottavana iso ja turvallinen työnantaja, monipuolinen työ, moniammatillinen työyhteisö ja hyvät kehittymismahdollisuudet. Meillä on ajanmukainen laitekanta ja yliopistosairaalana tutkimusmenetelmämme kehittyvät jatkuvasti. Meillä voit vaikuttaa työhösi ja odotamme sinun haluavan sitä kehittää. Potilas on keskiössä kaikessa tekemisessämme, ja keskeisinä arvoina toimivat potilaslähtöisyys, oikeudenmukaisuus, huippuosaaminen ja -laatu.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

Tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen osastonhoitaja Päivi Koskinen, p. 02 313 1897.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 11 Kuvantamisen toimialue, NFY Kliininen neurofysiologia

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat