Laboratoriohoitaja, kliininen mikrobiologia Pori - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Laboratoriohoitaja, kliininen mikrobiologia Pori - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Toimen ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Satasairaalan SataDiag laboratorion kliinisen mikrobiologian yksikössä.

Teemme laaja-alaisesti kliinisen mikrobiologian tutkimuksia, joten sinulla on mahdollisuus päästä haasteelliseen ja mielenkiintoiseen työhön mukavaan työyhteisöön. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta kiinnostusta mikrobiologian alaa kohtaan sekä tarkkuutta ja huolellisuutta. Työ on 2-vuorotyötä ja työhön kuuluu myös näytteenottoa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Kokemus työskentelystä kliinisen mikrobiologian laboratoriossa katsotaan eduksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimen valinnassa noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti. Haastatteluun kutsutuilta tarkistetaan alkuperäiset todistukset. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai
rekrytointi@satasairaala.fi

1.3.2018 voimaan astuvan tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Kati Kannisto, 044 707 7350
Osastonhoitaja Sari Tarkkio, 044 707 7390
etunimi.sukunimi@satadiag.fi

Liikelaitos SataDiag
Osoite: Pori

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia sekä lääke- ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.