test

Laboratoriohoitaja, Kuopio

Hakuaika päättyy  29.9.2023 15:00

Oletko kiinnostunut ISLABin tarjoamista työmahdollisuuksista?

Tarjoamme monipuolista ja mielekästä työtä osaamisesi mukaan sekä näytteenotossa että analytiikan eri osa-alueilla. Työ sisältää vuorotyötä ja monipuolisia potilaskohtaamisia. Tule meille töihin ja pääset tärkeäksi osaksi potilaan laadukasta hoitoketjua! Lisäksi tarjoamme henkilöstölle kattavat työterveyspalvelut ja hyvinvointiedun (ePassi).

Haemme laboratoriohoitajia/bioanalyytikoita toistaiseksi voimassa oleviin toimiin, joiden alkusijoituspaikat ovat Puijon Päivystyslaboratorio kaksi (2) ja Mikrobiologia yksi (1) ) 30.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuus tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään kuuluu neljän (4) kuukauden koeaika.

Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Palkkaus määräytyy Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimuksen) mukaan. Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 29.9.2023 klo 15:00 mennessä.


Lisätietoja

http://www.islab.fi
http://www.islab.fi

osastonhoitaja Saara Paukkeri puh. 0447178757 saara.paukkeri@islab.fi
osastonhoitaja Arja Tossavainen puh. 0447178731 arja.tossavainen@islab.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

ISLAB hyvinvointiyhtymä on yksi Suomen suurimmista laboratoriokeskuksista ja julkisen terveydenhuollon peruspilari – kotimainen, turvallinen ja luotettava. Neljä keskuslaboratoriotamme ja 80 palvelupistettämme huolehtivat asiakkaistamme paikallisesti kaikkialla Itä-Suomessa. ISLAB on Itä-Suomen alueen hyvinvointialueiden yhdessä omistama laboratoriokeskus. Tehtävämme on tuottaa laboratoriopalveluillamme sujuvuutta hoitoketjuihin sekä hyvinvointia asukkaille ja yhteisöille.

Tutustu työnantajaan