test

Laboratoriohoitaja, Lieksa

Hakuaika päättyy  18.6.2023 23:30

Bioanalyytikko tai pian valmistuva opiskelija!

Oletko kiinnostunut tekemään töitä ISLABissa? Tarjoamme työtä sekä näytteenotossa että analytiikan eri saroilla. Tule meille töihin ja pääset tärkeäksi osaksi potilaan laadukasta hoitoketjua!

Haemme työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ISLABin Pohjois-Karjalan aluelaboratorioon ensisijaisesti Lieksan toimipisteeseen 3.7.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Lieksa - kaupunki luonnon keskellä -Pielisen ääressä, Kolin ja Ruunaan koskien välissä.

Kelpoisuus tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Huomioimme myös valmistumassa olevat bioanalyytikot. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa ja tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään kuuluu neljän (4) kuukauden koeaika. Palkkaus määräytyy Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimuksen) mukaan. Työtehtävään valitulle maksetaan rekrytointilisää 10 prosenttia tehtäväkohtaisesta palkasta 6 kuukauden ajan. Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 18.6.2023 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Lieksan terveyskeskus takaa sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työympäristön niin asiakkaiden kuin analyysienkin parissa. Pääset tekemään töitä näytteenotossa ja saat laboratoriossa kattavan perehdytyksen 4-henkisen työyhteisön tuen siivittämänä. Lieksaan on aloitettu uuden terveyskeskuksen suunnittelu, johon pääsemme ISLABina mukaan.

Työhyvinvointisi on meille tärkeää! Ei ole asiaa, josta emme voisi keskustella ja kehittää yhteiseksi hyväksi. ISLAB tarjoaa myös työntekijöilleen hyvinvointiedun (ePassi), jota voi käyttää vapaavalintaisesti erilaisiin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Tuula Parikka
puh. 0447178650
e-mail tuula.parikka@islab.fi
www.islab.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

ISLAB hyvinvointiyhtymä on yksi Suomen suurimmista laboratoriokeskuksista ja julkisen terveydenhuollon peruspilari – kotimainen, turvallinen ja luotettava. Neljä keskuslaboratoriotamme ja 80 palvelupistettämme huolehtivat asiakkaistamme paikallisesti kaikkialla Itä-Suomessa. ISLAB on Itä-Suomen alueen hyvinvointialueiden yhdessä omistama laboratoriokeskus. Tehtävämme on tuottaa laboratoriopalveluillamme sujuvuutta hoitoketjuihin sekä hyvinvointia asukkaille ja yhteisöille. Tutustu työnantajaan