test

Laboratoriohoitaja, Mikkeli

Hakuaika päättyy  12.12.2022 23:59

Hei, laboratoriohoitaja, bioanalyytikko tai pian valmistuva opiskelija!

Oletko kiinnostunut tekemään töitä innostavassa työporukassa ja nauttimaan elämästä Saimaan äärellä Mikkelissä Etelä-Savossa. ISLAB tarjoaa monipuolista ja mielekästä työtä mikrobiologian laboratoriossa. Tule meille töihin ja pääset tärkeäksi osaksi potilaan laadukasta hoitoketjua!

Haemme laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työtehtävään ISLABin Mikkelin keskuslaboratorioon mikrobiologian laboratorioon 9.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetyn laillistetun laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto. Huomioimme myös hakuprosessin aikana valmistuvat opiskelijat!

Työskentely mikrobiologian laboratoriossa tarjoaa sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työympäristön. Saat kattavan perehdytyksen meillä tehtäviin mikrobiologian tutkimuksiin työyhteisön tuen siivittämänä. Työsuhteen alussa työ on kaksivuorotyötä painottuen päivätyöhön, mutta hakijalla tulee olla valmius myös kolmivuorotyöhön. Yhteisöllisen työvuorosuunnittelun ansiosta pääset vaikuttamaan oman työ- ja vapaa-aikasi tasapainottamiseen. Tehtäviin kuuluu tarvittaessa näytteenottotyö. Työhyvinvointisi on meille tärkeää! Islab tarjoaakin työntekijöilleen kattavat työterveyspalvelut ja hyvinvointiedun (ePassi), jota voi käyttää vapaavalintaisesti erilaisiin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Työsuhteeseen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 § ja 48a § mukaista rokotussuojaa. Palkkaus määräytyy Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimuksen) mukaan. Tehtävään kuuluu neljän (4) kuukauden koeaika. Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 12.12.2022 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Miltä kuulostaisi työskentely mainiossa Mikkelissä?

Hanna Huoponen, osastonhoitaja puh. 044 717 8921, hanna.huoponen@islab.fi
Ritva Asikainen, osastonhoitaja puh. 044 717 8922, ritva.asikainen@islab.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan