Laboratoriohoitaja, NordLab Kemi - NordLab

Haemme laboratoriohoitajaa NordLab Kemin kliiniseen laboratorioon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Tule töihin meren äärelle, revontulien alle ja hyvien kulkuyhteyksien varrelle.
Kemi on rehellisesti sitä, mitä se on: rouhea ja rehti lappilainen pikkukaupunki, varmasti tavallista parempi paikka asua ja elää, nukkua ja syödä, nauraa ja nauttia.

Laboratoriohoitajan tehtäväkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, näytteenotto ja Ekg-tutkimusten suorittaminen. Työ on päivätyötä.

NordLab Kemin kliininen laboratorio toimii kumppanina Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:lle ja tuottaa laboratoriopalveluja erikoissairaanhoidon vuodeosastoille, poliklinikoille ja sairaanhoitopiirin jäsenkuntien perusterveydenhuollolle . Toiminta sisältää kliinisen kemian tutkimuksia, hematologiaa, eritetutkimuksia, verikeskustoimintaa ja mikrobiologiaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. .Arvostamme monipuolista työkokemusta analyysi-, asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä.
Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös valmistumisen loppuvaiheessa olevat huomioidaan tehtävää täytettäessä.

Palkkaus KVTES.n ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.

Noudatamme työsopimussuhteessa 4 kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi (työavain 318579) kautta tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLab:n kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Laboratoriohoitaja, Kemi".

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Kirsi Luttinen-Maunu p. 040-6356484 tai sähköpostitse kirsi.luttinen-maunu@nordlab.fi

NordLab, NordLab Kemi
Osoite: Kauppakatu 25, 94100 Kemi

NordLab on Pohjois-Suomen (Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Oulun ja Rovaniemen) alueella 1.1.2013 toimintansa aloittanut kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Kansainvälisen tason tutkimustoimintamme sekä osallistumisemme kliinisen laboratorioalan kehittämisverkostoon mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille modernit laboratoriopalvelut.