Laboratoriohoitaja, NordLab Kuusamo - Taivalkoski - NordLab

Haemme laboratoriohoitajaa NordLab Oulun aluelaboratorion Kuusamon ja Taivalkosken toimipisteisiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Laboratoriohoitajan tehtäväkuvaan kuuluvat asiakaspalvelu, näytteenotto- sekä analyysitehtävät. Työ on pääasiassa arkisin ma-pe tehtävää päivätyötä, mutta tehtävä sisältää myös viikonloppu- ja juhlapyhävuoroja.

Koillismaa tarjoaa kauniit ja aktiiviset puitteet ympäri vuoden ja meiltä on hyvät kulkuyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Harrastusmahdollisuudet ovat moninaiset ja luonto lumoaa kaikkina vuodenaikoina.

Tarjoamme sinulle
- nykyaikaisen työympäristön, jossa kehitetään aktiivisesti uusia toimintamalleja
- moniammatillisen, kannustavan ja toisiaan tukevan työyhteisön
- monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Arvostamme monipuolista työkokemusta analyysi-, asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä.
Myös opintojen loppuvaiheessa olevat huomioidaan tehtävää täytettäessä.

Palkkaus KVTES:n ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.

Noudatamme työsopimussuhteessa 4kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Työtehtävien hoito voi edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja/tai työnantajan osoittaman auton ajamista.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta (työavain 209239) tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Laboratoriohoitaja/Kuusamo-Taivalkoski.

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Anu Ilmola, puh. 040 6356436 tai sähköpostitse anu.ilmola@nordlab.fi

Lisätietoja

NordLab, NordLab Oulu

NordLab on Pohjois-Suomen (Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Oulun ja Rovaniemen) alueella 1.1.2013 toimintansa aloittanut kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Kansainvälisen tason tutkimustoimintamme sekä osallistumisemme kliinisen laboratorioalan kehittämisverkostoon mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille modernit laboratoriopalvelut.


Osoite: Raistakantie 1 a, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat