Laboratoriohoitaja, NordLab Rovaniemi - NordLab

NordLab Rovaniemellä mikrobiologian laboratoriossa on haettavana laboratoriohoitajan / bioanalyytikon vakituinen toimi.
Rovaniemi on kaunis kaupunki ympäri vuoden ja harrastusmahdollisuudet ovat moninaiset. Suomen suurimmat tunturitkaan eivät ole kuin kivenheiton päässä.

Työ mikrobiologian laboratoriossa on monipuolista ja uutta teknologiaa hyödyntävää. Työsuhteen alussa kyseessä on päivätyö, ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville sekä viikonlopuille. Työtehtäviin sisältyy myös näytteenottoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Arvostamme monipuolista työkokemusta monipuolista bakteriologian osaamista, nopeaa kykyä oppia uutta ja suurta kiinnostusta mikrobiologian alaa kohtaan. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä. Hakuehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa myös valmistumisen loppuvaiheessa olevat huomioidaan tehtävää täytettäessä.

Palkkaus KVTES:n ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.

Noudatamme työsopimussuhteessa 4kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Työtehtävien hoito voi edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja/tai työnantajan osoittaman auton ajamista.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta (työavain 311499) tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Laboratoriohoitaja/Rovaniemi".

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Meeri Raunio p. 040 635 6335
tai sähköpostitse meeri.raunio@nordlab.fi

NordLab, NordLab Rovaniemi
Osoite: Ounasrinteentie 22, 96400 Rovaniemi

NordLab on Pohjois-Suomen (Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Oulun ja Rovaniemen) alueella 1.1.2013 toimintansa aloittanut kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Kansainvälisen tason tutkimustoimintamme sekä osallistumisemme kliinisen laboratorioalan kehittämisverkostoon mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille ajanmukaiset laboratoriopalvelut.