Laboratoriohoitaja NordLab Rovaniemi, Sodankylä - NordLab

Haemme laboratoriohoitajaa/bionanalyytikkoa NordLab Rovaniemen Sodankylän yksikköön määräaikaiseen tehtävään, perhevapaan sijaisuuteen ajalle 19.10.2020-11.9.2021

NordLab Sodankylän laboratorio toimii uusissa hyvinvointikeskus Sopukan tiloissa. Monipuolisiin tehtäviisi Sodankylän laboratoriossa kuuluu näytteenottotyö sekä verenkuva- ja kemian analysaattorilla tehtävä analyysityö. Laboratorio on myös hyvin varustettu vieritestilaitteilla, joiden käyttöön sinut myös perehdytetään.

Sodankylä sijaitsee kivenheiton päästä Luostolta, Pyhätunturilta, Rovaniemeltä, Leviltä, Ylläkseltä, Muoniosta, Saariselältä ja Kemijärveltä. Tule, näe ja koe Lapin taikaa!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Arvostamme monipuolista työkokemusta analyysi-, asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä.
Hakuehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa myös valmistumisen loppuvaiheessa olevat huomioidaan tehtävää täytettäessä sekä sairaanhoitajan tutkinnon suorittaneet.

Palkkaus KVTES:n ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.

Noudatamme työsopimussuhteessa 4kk:n koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Työtehtävien hoito voi edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja/tai työnantajan osoittaman auton ajamista.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta (työavain 313934) tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Laboratoriohoitaja/Rovaniemi".

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Outi Rowe p. 040 635 6410 tai sähköpostitse outi.rowe@nordlab.fi
ja vastaava laboratoriohoitaja Sirja Aikio p. 0406356462 tai sähköpostitse sirja.aikio@nordlab.fi

NordLab, NordLab Rovaniemi
Osoite: Karistamontie 4, 99600 Sodankylä

NordLab on Pohjois-Suomen (Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Oulun ja Rovaniemen) alueella 1.1.2013 toimintansa aloittanut kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Kansainvälisen tason tutkimustoimintamme sekä osallistumisemme kliinisen laboratorioalan kehittämisverkostoon mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille modernit laboratoriopalvelut.