Skip to main content
test
Laboratoriohoitaja Oulaskankaan laboratorioon - NordLab

NordLab hoitaa laboratoriopalvelut valtaosalle pohjoissuomalaisista osana julkista terveydenhoitoa. Meillä on noin 80 toimipistettä Perhosta Utsjoelle. Toimintamme perustuu huippuosaamiseen ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan ja sujuvan palvelun.

NordLab työllistää noin 750 laboratorioalan ammattilaista. Teemme merkittävää työtämme toinen toistamme tukien. Haluamme, että työntekijämme voivat innostua työstään, kehittyä siinä ja voida hyvin. Meillä sekä asiakas että työntekijä ovat tärkeitä.

Haemme nyt NordLabille Oulaskankaalle laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa

Tervetuloa tekemään tärkeää työtä terveydenhuollon etulinjassa! Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, näytteenotto sekä kliinisen kemian, hematologian, verikeskuksen ja eritelaboratorion työtehtävät. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Toimintamme perustuu vahvaan osaamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen. Meillä pääset käyttämään osaamistasi ja oppimaan uutta mukavassa työyhteisössä. Onnistuminen tehtävässä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Arvostamme kokemusta analyysi-, asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä. Meille on tärkeää, että kaikki työkaverimme ovat asiakaspalveluhenkisiä tiimipelaajia. Arvostamme lisäksi hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista ja joustavaa työasennetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Huomioimme rekrytoinnissa myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sote-sopimuksen ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Maksamme muuttokorvausta lähemmäs työpaikkaa muuttaville uusille työntekijöillemme. Meillä saat myös Smartum-edun ja laajan työterveyshuollon palvelut käyttöösi.

Haettavana oleva tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Noudatamme työsopimussuhteessa 4kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta (työavain 549759) tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Laboratoriohoitaja/Oulaskangas".

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaavat Eija Piispanen p. 040 6356261 (eija.piispanen@nordlab.fi) ja Eila Martinmäki (eila.martinmaki@nordlab.fi)

Lisätietoja

NordLab, NordLab Pohjois-Pohjanmaa, Kliininen laboratorio, Oulainen

NordLab on Pohjois-Suomessa toimiva kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Osaamisemme, ammattitaitoiset työntekijät ja kansainvälisen tason tutkimustoimintamme mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille laadukkaat ja hyvät julkiset laboratoriopalvelut.


Osoite: Oulaistenkatu 5, 86300 Oulainen

Sinulle suositellut työpaikat