test
Laboratoriohoitaja, päivystys- ja automaatiolab. - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Hei sinä laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, joka olet vailla uusia haasteita! Kiinnostaako sinua työskentely moniammatillisessa ja innostavassa työyhteisössä? Haluatko tehdä työtä monipuolisten ja vaativien tutkimusten parissa, unohtamatta asiakaspalvelua? Jos vastasit näihin kyllä, nyt kannattaa hakea meille töihin. Meillä on haettavana kolme toistaiseksi voimassa olevaa laboratoriohoitajan toimea Tyksin Laboratoriotoimialueella, Tykslabin vastuualueen päivystys- ja automaatiolaboratoriossa.

Tykslabin päivystys- ja automaatiolaboratorio palvelee ympäri vuorokauden Tyksin eri osastoja, poliklinikoita ja yhteispäivystystä sekä VSSHP:n aluesairaaloita ja terveyskeskuksia. Tutkimusvalikoimamme on laaja ja käytössämme ovat alan uusimmat analyysilaitteet automaatiolinjastoineen. Osastolla tehdään mm. kemian ja immunokemian analyysejä, lääkeainemäärityksiä, hyytymistutkimuksia, solulaskentaa, virtsatutkimuksia ja HE-Tase -määrityksiä. Osastolla toimii myös verikeskus.

Laboratoriomme sijaitsee Tyksin Kantasairaalan alueella T-sairaalassa. Työ on 3-vuorotyötä, mutta työvuorot suunnitellaan yhteisöllisen työvuorosuunnittelun periaattein, jotta työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen olisi sujuvampaa.

Mikäli sinulla on erikoistumis- tai syventävät opinnot kliinisestä kemiasta/hematologiasta ja/tai työkokemusta akkreditoidussa työskentely-ympäristössä, on tämä tehtävä juuri sinua varten. Niiden puuttuminen ei kuitenkaan ole este työskentelylle päivystys- ja automaatiolaboratoriossa. Tärkeää on, että olet valmis oppimaan uutta, tartut reippaasti ja joustavasti erilaisiin työtehtäviin sekä suhtaudut positiivisella asenteella potilastyöhön.

Sairaanhoitopiirin tavoitteena on palvelujen saanti myös ruotsinkielisten omalla äidinkielellä, joten ruotsin kielen taito katsotaan myös eduksi.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri tarjoaa monipuolista koulutusta työntekijöilleen ja lisäksi Laboratoriotoimialueella sinulla on mahdollisuus osallistua oman alamme sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin oman osaamisesi kehittämiseksi. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää hyvin varusteltua, ilmaista kuntosaliamme Tyksin T-sairaalassa ja tarjolla on lisäksi monipuolinen valikoima erilaisia henkilökunnan harrastusmahdollisuuksia ja henkilökunta-alennuksia eri alojen liikkeisiin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. hallinnollinen osastonhoitaja Johanna Salminen p. 050 411 4431.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 12 Laboratoriotoimialue, LAB Tykslab

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat