Laboratoriohoitaja, Sairaalafysiologia - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haemme laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa Sairaalafysiologian vastuualueelle (kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede sekä kliininen neurofysiologia).

Kliinisellä fysiologialla tutkitaan keuhkojen ja sydämen sekä ruokatorven toimintaa erilaisten mittausten avulla, joko lyhytaikaisena tutkimuksena tai pitkäaikaisrekisteröinteinä.
Isotooppilääketieteessä tutkitaan elimistön toimintaa radioaktiivisten isotooppien avulla. Lisäksi radioaktiivisia isotooppeja käytetään sairauksien, kuten kilpirauhassyövän hoidossa.
Kliinisellä neurofysiologialla tutkitaan keskus- ja ääreishermoston sairauksia, lihassairauksia ja unihäiriöitä sekä annetaan magneettistimulaatiohoitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Työ on päivätyötä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Valinnoissa noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkistetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979, 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasaoraala.fi

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja Tiina Hautamäki, puh. 044 707 7360 tai henkilöstöpäällikkö Liisa Nurmi, puh. 044 707 7203 tai etunimi.sukunimi@satadiag.fi

Liikelaitos SataDiag
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia sekä lääke- ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka