test
Laboratoriohoitaja, Savonlinna - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, ISLAB

Bioanalyytikko tai pian valmistuva opiskelija!

Oletko kiinnostunut tekemään töitä innostavassa työporukassa ja nauttimaan elämästä Etelä-Savossa Saimaan äärellä? Islab tarjoaa monipuolista ja mielekästä työtä sekä näytteenotossa että analytiikan eri saroilla. Tule meille töihin ja pääset tärkeäksi osaksi potilaan laadukasta hoitoketjua!

Haemme kahta (2) laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Islabin Etelä-Savon aluelaboratorion Savonlinnan keskuslaboratorioon 28.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuus tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Huomioimme myös valmistuvat opiskelijat! Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään kuuluu neljän (4) kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Palkkaus määräytyy Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimuksen) mukaan. Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 31.1.2022 mennessä.

Pienen keskussairaalalaboratoriomme kolmivuorotyö takaa sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työympäristön, niin asiakkaiden kuin analysaattoreidenkin parissa. Pääset tekemään töitä usealla eri erikoisalalla, kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen siivittämänä. Yhteisöllisen työvuorosuunnittelun ansiosta pääset vaikuttamaan oman työ- ja vapaa-aikasi tasapainottamiseen.

Työhyvinvointisi on meille tärkeää! Islab tarjoaakin työntekijöilleen hyvinvointiedun (ePassi), jota voi käyttää vapaavalintaisesti erilaisiin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Miltä kuulostaisi työskentely upeassa Savonlinnassa?

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Taru Turunen
osastonhoitaja
puh. 044 717 8952
taru.turunen@islab.fi
Hanna Huoman
apulaisosastonhoitaja
puh. 044 717 8496
hanna.huoman@islab.fi

Lisätietoja

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, ISLAB, Etelä-Savon aluelaboratorio, Savonlinna

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän, Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella. Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.


Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna

Sinulle suositellut työpaikat