Laboratoriohoitaja tai sairaanhoitaja, Pori - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Laboratoriohoitaja tai sairaanhoitaja, Pori - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Toimen ensisijainen sijoituspaikka on SataDiag laboratorion Maantiekadun toimipisteessä Porissa. Hakijoilta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä halukkuutta laaja-alaiseen näytteenottotyöhön. Monipuolinen näytteenottokokemus katsotaan eduksi. Työ on päivätyötä ja siihen kuuluu aluetyö. Sairaanhoitajalta edellytetään pitkää kokemusta suoniverinäytteenotosta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto (tai sairaanhoitajan tutkinto) ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkistetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasairaala.fi

osastonhoitaja Kirsi-Maria Huhtala,
puh. 044 707 7312 tai
ylihoitaja Katja Laine,
puh. 044 707 7635

Liikelaitos SataDiag
Osoite: Pori

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia sekä lääke- ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan