Laboratoriohoitaja - Turun ammattikorkeakoulu Oy

Haemme opetuslaboratoriohoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Turun AMK:n bioanalyytikkokoulutuksen Medisiina D:n palvelulaboratorioon ajalle 1.9.2021-31.5.2022.

Työsi opetuslaboratoriohoitajana on laaja-alaista prekliinisen ja kliinisen harjoittelun ohjausta osana bioanalyytikkokoulutusta. Työsi sisältää opiskelijoiden ohjaamista kliinisen laboratoriotutkimusprosessin eri vaiheissa, erityisesti näytteenotto- ja asiakaspalvelutyössä sekä kliinisen kemian analyyseissä. Tehtäväsi on osa Turun AMK:n bioanalyytikkokoulutuksen liiketoimintaa ja sisältää opiskelijaohjauksen lisäksi itsenäistä työskentelyä palvelulaboratoriossa. Työnkuvaasi kuuluu palvelulaboratorion toiminnan kehittäminen ja asiakashankinta sekä tutkimus- ja kehitystyöhön osallistuminen.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

- Opetuslaboratoriohoitajan tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ohjausosaamista ja kliinisen laboratoriotutkimusprosessin kokonaisuuden hyvää hallintaa erityisesti preanalytiikan sekä hematologian ja kemian perusanalytiikan osalta.

Kelpoisuusehdot:
- Soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai vastaava tutkinto, esim. Bioanalyytikko (AMK) tai laboratoriohoitaja.
- Sinun tulee olla laillistettu laboratoriohoitaja.

- Katsomme eduksi kokemuksen kliinisen kemian analytiikasta Cobas-laitteilla, lasten näytteenotosta ja opiskelijaohjauksesta. Arvostamme joustavaa ja uudistavaa työotetta, englannin kielen osaamista sekä taitoa kehittää bioanalyytikkokoulutuksen kliinistä harjoittelua ja siihen liittyvää palvelutoimintaa.
- Myös pedagogiset opinnot katsomme eduksi.

MITÄ TARJOAMME?
Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä motivoituneiden opiskelijoidemme ja mukavien työkavereiden parissa sekä modernit työskentely-ympäristöt Kupittaan kampuksella!

Tehtävässä noudatettava koeaika on puolet työsuhteen kestosta, kuitenkin enintään 6 kuukautta. Tehtävä sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikostaustaote ennen työsuhteen alkua.


Turun ammattikorkeakoulu Oy, Terveys- ja hyvinvointi -sektori, Kupittaan kampus, Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: lehtori ja koulutusvastaava Heidi Kalve p. 044 907 4548, koulutus- ja tutkimuspäällikkö Virpi Fagerström p. 044 907 4575
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Lisätietoja

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Terveys ja hyvinvointi

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Olemme tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction.


Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Sinulle suositellut työpaikat