test
Laboratoriohoitaja, Tykslab Turunmaan sairaala - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Hei sinä laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, joka olet vailla uusia haasteita! Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ monipuolisen näytteenoton parissa? Meillä on haettavana yksi toistaiseksi voimassa oleva laboratoriohoitajan toimi Tyksin Laboratoriotoimialueella, Tykslabin vastuualueen Turunmaan sairaalan laboratoriossa.

Teemme Turunmaan sairaalassa monipuolista näytteenottotyötä sekä laboratorion näytteenottopisteissä että vuodeosastoilla. Työ on päivätyötä. Myös työskentely muissa Turun alueen laboratorioissa kuten Runosmäen terveysaseman ja Turun kaupunginsairaalan laboratorioissa on mahdollista.

Työ laboratoriossamme on itsenäistä, mutta toimimme tiiminä, joten hyvällä yhteistyöllä mukavassa porukassa saamme työt sujumaan. Tärkeää työssämme on, että olet valmis oppimaan uutta, tartut reippaasti ja joustavasti erilaisiin työtehtäviin sekä suhtaudut positiivisella asenteella potilastyöhön. Turunmaan sairaala palvelee laajasti Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ruotsinkielistä väestöä, joten tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa ruotsinkielen taitoa.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri tarjoaa monipuolista koulutusta työntekijöilleen ja Laboratoriotoimialueella sinulla on mahdollisuus osallistua oman alamme sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin oman osaamisesi kehittämiseksi. Meillä on lisäksi tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia henkilökunnan harrastusmahdollisuuksia ja henkilökunta-alennuksia eri alojen liikkeisiin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen osastonhoitaja Kirsi Kaitanen p. 050 438 3776.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 12 Laboratoriotoimialue, LAB Tykslab

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat