Laboratoriohoitajan/bioanalyytikon sijaisuus - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Laboratoriohoitajan/bioanalyytikon sijaisuus - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Haemme Selänteelle laboratorionhoitajaa/bioanalyytikkoa kesälomien sijaisuuteen PPKY Selänteen laboratorioihin(Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi) ensisijaisesti ajalle 27.5.- 29.7.2019. Mahdollisesti voi jatkua elokuun ajan, tilanne selviää huhtikuun aikana.
Työtehtäväsi on toimia laboratoriohoitajan tehtävissä(näytteenotto, ekg:n ottaminen, näytteiden käsittely/pakkaus, analysointi, laaduntarkkailu jne.) yhdessä muiden työntekijöiden kanssa. Reisjärvellä tehtävä on osa-aikainen 4t/pv ja sisältää näytteidenottoa, käsittelyä, pakkausta ja ohjausta.

Kesätyöntekijänä pääset kattavasti tutustumaan yksiköiden tarjoamiin palveluihin. Tarjoamme monipuolisia laboratoriotyön tehtäviä, asiantuntevat työkaverit sekä perehdytyksen työhön.

Kelpoisuusehtona edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista lab.hoitajan/bioanalyytikon laillistusta sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Kesätyötä voivat hakea myös alan opiskelijat, joilla on riittävät opinnot suoritettuna(mielellään 2/3 opinnoista) mutta opiskelijan kelpoisuus arvioidaan tapauskohtaisesti. Työ on päivätyötä.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian!
Tule meille , meillä on Selänteessä tekemisen meininki ja mukavaa olla työssä!

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi 044 445 6920.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: Kirkkokatu 2, Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne sijaitsee keskellä kauneinta järvisuomea. Selänne tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven kuntien asukkaille ja lisäksi ympäristöterveydenhuollon palvelut Kärsämäen kunnalle. Selänteen alueen asukasluku on noin 17 500 .

Tutustu työnantajaan