Laboratoriohoitajan sijaisuudet - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää avoimen hakemuksesi laboratoriohoitajien eripituisiin sijaisuuksiin. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä työskentelemään laaja-alaiseen ja monipuoliseen työhön mukavaan työyhteisöön. Edellytämme sinulta joustavuutta ja halukkuutta vuorotyöhön. Kokemus työskentelystä kliinisen kemian laboratoriossa katsotaan eduksi. Meillä on tarjolla myös muiden laboratorioiden sijaisuuksia (esim mikrobiologia, patologia) osaamisesi ja meidän työntekijätilanteemme mukaan.

Työ on toimipisteestä riippuen päivätyötä, 3-vuorotyötä tai 2-vuorotyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus, myös alan opiskelijat otetaan huomioon.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisesti. Hakemiseen liittyvissä asioissa auttaa Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

ylihoitaja
Anne-Mari Mykrä
044 707 7635
katja.laine@satadiag.fi

Liikelaitos SataDiag
Osoite: Pori, Rauma

SataDiag on liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia- ja lääkehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.