test
Laboratoriohoitajan sijaisuudet - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää avoimen hakemuksesi laboratoriohoitajien eripituisiin sijaisuuksiin. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä työskentelemään laaja-alaiseen ja monipuoliseen työhön mukavaan työyhteisöön. Edellytämme sinulta joustavuutta ja halukkuutta vuorotyöhön. Kokemus työskentelystä kliinisen kemian laboratoriossa katsotaan eduksi. Meillä on tarjolla myös muiden laboratorioiden (esim. mikrobiologia, patologia ja sairaalafysiologia) sijaisuuksia osaamisesi ja meidän työntekijätilanteemme mukaan. Huomioimme haussa myös bioanalyytikko-opiskelijat.

Työ on toimipisteestä riippuen päivätyötä, 3-vuorotyötä tai 2-vuorotyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus, myös alan opiskelijat otetaan huomioon.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisesti. Hakemiseen liittyvissä asioissa auttaa Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ylihoitaja
Kati Kannisto
044 707 7635
kati.kannisto@satadiag.fi

Lisätietoja

Liikelaitos SataDiag

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos. SataDiag laboratorion tutkimuspalveluihin kuuluvat kliinisen kemian, hematologian ja kliinisen mikrobiologian tutkimukset. Lisäksi laboratorio vastaa Sata-kunnan alueen verikeskustoiminnasta. Tehtävänämme on tarjota näytteenottopalveluita ja näytekohtaisia tutkimuspalveluita Satakunnan sairaanhoitopiirin ja Satakunnan alueen terveyden- ja sosiaalihuollon yksi-köiden tarpeisiin. Laboratorio antaa myös koulutusta, ohjausta ja konsultaatioita sekä toimii tukilaborato-riona alueen terveyskeskuslaboratorioille. Laboratoriomme on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio (T245).

Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat