Laboratoriohoitajan vakituinen työsuhde - Someron kaupunki

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana
Laboratoriohoitajan kokoaikainen työsuhde.

Laboratoriohoitajan ensimmäinen sijoituspaikka on terveyskeskuksen laboratorio.
Työaika on arkisin klo 7-15.
Olemme pieni, itsenäinen laboratorio, jossa työskentelee kolme laboratoriohoitajaa. Tehtävänkuva on erittäin monipuolinen. Teemme laboratoriossamme näytteenoton ja ekg:n lisäksi myös analytiikkaa. Työ sisältää myös näytteenottoa osastoilla ja poliklinikalla.

Kelpoisuusehtona on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto. Tehtävässä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Hakijalta odotamme joustavuutta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 16.10.20 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Perusturvatoimisto, PL 35, 31401 Somero.

Tutustu työnantajaan

vs. Osastonhoitaja
Sari Moisander p. 044 7792 523
Laboratoriohoitaja Marja Okker 044 7792 534
etunimi.sukunimi@somero.fi

Someron kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut
Osoite: Turuntie 44, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi Somero on savuton työnantaja.

Someron kaupunki - Savuton työpaikka