Laboratoriohoitajat (3) - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Laboratoriohoitajat (3) - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme laboratoriohoitajia/bioanalyytikkoja vakituisiin toimiin keskussairaalaan kolmivuorotyöhön (2) ja aluelaboratorioon päivätyöhön (1).

Keskussairaalan laboratoriossa on uudet valoisat tilat ja kemialla mm. uusi automaatiolinjasto. Olemme nuorekas ja yhteistoiminnallinen työyhteisö.
Toimitilat ovat yhteiset mikrobiologian ja patologian laboratorioiden kanssa ja teemme yhteistyötä asiakkaiden parhaaksi. Laboratoriomme monipuolinen työkuva tarjoaa mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen. Panostamme uusien työntekijöiden perehdytykseen.

Aluelaboratoriossa työ on päivätyötä. Mahdollisuus työskennellä useammassa toimipisteessä.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärin- tai terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan. Koeaika on 6 kk.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

1.1.2020 alkaen olemme osa Hus Diagnostiikkakeskusta.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Päivi Värri,
palveluesimies, keskussairaalan laboratoriot
paivi.varri@eksote.fi
puh. 044 791 5241
Marja Tujula
palveluesimies, aluelaboratoriot
marja.tujula@eksote.fi
puh. 040 146 3359

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Laboratoriokeskus, kliininen kemia ja hematologia
Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan