Meillä on tehostetussa palveluasumisessa, Käpyrinne 1:llä haettavana lähi- tai perushoitajan sijaisuus ajalle 1.3.2021-30.5.2021.

Mikäli haluat olla meille käytettävissä tähän sijaisuuteen ja jatkossa myös mahdollisesti keikkatöihin Käpykankaan palvelukeskuksen alueelle, lähetä hakemus tätä kautta.

Meillä voivat tehdä sijaisuuksia henkilöt, joilla on tehtävään sopiva koulutus (lähihoitaja), olet opiskelemassa alalle (lähihoitaja-opiskelija) ja sinulla on soveltuvaa kokemusta hoiva- ja hoitotyöstä, perushoidosta, lääkeluvat kunnossa ja olet kiinnostunut oman ammatillisuuden kehittämisestä. Ennen kuin voit tehdä meille keikkoja, haluamme tavata sinut ja voimme keskustella työhakutilanteestasi ja mahdollisuuksistasi työskennellä toimipisteessämme. Sovitaan haastattelu mahdollisimman pian, kun olemme tutustuneet hakemukseesi.

Jätä tästä hakemus ja ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!

Lisätietoja

https://www.varkaus.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ikääntyneiden-palvelut/palveluasuminen

Tutustu työnantajaan

Esimies:
Minna Valo p. 040 535 7046, minna.valo@varkaus.fi

Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Tapionnkatu 4, 78870 Varkaus

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!

Varkauden kaupunki - Savuton työpaikka