Lähi- ja sairaanhoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Tervetuloa työskentelemään Kainuun soteen. Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita töihin kesälle 2021 sijaisuuksiin useisiin soten eri yksiköihin ympäri Kainuuta. Voit työskennellä sopimuksen mukaan 3.5-3.10.2021 välisenä aikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta tai opintokortista. Oletpa sitten valmis tai vasta opiskelusi aloittanut, täytä rohkeasti hakemus sekä soita ja sovi haastatteluaika. Mikäli olet käynyt haastattelussa puolen vuoden sisällä, uutta haastattelua ei tarvitse varata. Haastatteluajan varaus: vs. rekrytointisihteeri Roosa Lukkari puh. 044 797 4056. Sijaisena työskentely antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä terveyden- tai sosiaalihuollon ammattilaisena.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta tai opintokortista.

Tutustu työnantajaan

Satu Möttönen, rekrytoija, puh. 044 797 0448, satu.mottonen@kainuu.fi (Kajaanin alueen vanhuspalvelut)
Heidi Järvelä, rekrytoija, puh. 044 797 4271, heidi.jarvela@kainuu.fi (ympäryskuntien vanhuspalvelut sekä aikuisten mielenterveyspalvelut ja riippuvuuksien hoito)
Miia Väisänen, rekrytoija puh. 044 797 0232, miia.vaisanen@kainuu.fi (terveyden- ja sairaudenhoidon palvelut sekä sairaanhoidon palvelut)
Sanna Huotari, henkilöstökoordinaattori, puh. 044 775 2830, sanna.ma.huotari@kainuu.fi (perhepalvelut)


Osoite: -, Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka.