Lähi- ja sairaanhoitajan sijaisuudet joulu 2019 - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Tervetuloa työskentelemään Kainuun soteen. Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita töihin joulun ajan sijaisuuksiin kaikkiin soten yksiköihin ympäri Kainuuta. Oletpa sitten valmis tai vasta opiskelusi aloittanut, täytä rohkeasti hakemus. Voit työskennellä sopimuksen mukaan yksittäisiä päiviä tai useamman viikon yhtäjaksoisesti ajalla 25.11.2019-5.1.2020. Sijaisena työskentely antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä terveyden- tai sosiaalihuollon ammattilaisena.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta tai opintokortista.

Tutustu työnantajaan

Vanhuspalvelut Riikka Kyllönen puh 0447974056 riikka.kyllonen@kainuu.fi
Perhepalvelut ja psykiatria Heidi Järvelä puh 0447974271 heidi.jarvela@kainuu.fi
Terveyden- ja sairaanhoidonpalvelut Minna Pursiainen puh 0447970232 minna.pursiainen@kainuu.fi
www.hoitajaksikainuuseen.fi


Osoite: -, Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka.