Lähi- ja sairaanhoitajan sijaisuudet joulu 2020 - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Tervetuloa työskentelemään Kainuun soteen. Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita töihin joulun ajan sijaisuuksiin useisiin soten yksiköihin ympäri Kainuuta. Oletpa sitten valmis tai vasta opiskelusi aloittanut, täytä rohkeasti hakemus. Voit työskennellä sopimuksen mukaan yksittäisiä päiviä tai useamman viikon yhtäjaksoisesti ajalla 7.12.2020-17.1.2021. Sijaisena työskentely antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä terveyden- tai sosiaalihuollon ammattilaisena ja tutustua eri työyksikköihimme.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta tai opintokortista.

Tutustu työnantajaan

Vanhuspalvelut Satu Möttönen (Kajaanin alue) p. 044 797 0448, satu.mottonen@kainuu.fi
Vanhuspalvelut (muut kunnat kuin Kajaani) ja psykiatria Heidi Järvelä p. 044 797 4271, heidi.jarvela@kainuu.fi
Terveyden- ja sairaanhoidonpalvelut Miia Väisänen p. 044 797 0232, miia.vaisanen@kainuu.fi
Perhepalvelut Sanna Huotari p. 044 775 2830, sanna.ma.huotari@kainuu.fi
www.hoitajaksikainuuseen.fi


Osoite: -, Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka.