Lähi- ja sairaanhoitajan sijaisuudet kesäksi 2019 - Kirkkonummen kunta

Lähi- ja sairaanhoitajan sijaisuudet kesäksi 2019 - Kirkkonummen kunta

Lähi- ja sairaanhoitajan sijaisuuksia kesäksi

Haemme Kirkkonummen kunnan Ikäihmisten hyvinvointipalveluihin (Volskoti, Palvelutalo, hoivakoti Lehmuskartano ja kotihoito) kesäksi 2019 sairaanhoitajia, lähihoitajia, kodinhoitajia tai alan opiskelijoita eri pituisiin vuosiloman sijaisuuksiin.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillisuus, sairaanhoitajan tai lähihoitajan pätevyys. Myös alan opiskelijat huomioidaan.
Sairaanhoitajana voi toimia sairaanhoitajaopiskelija, jolla on kesällä suoritettuna 140 op (kotihoidossa 210 op). Lähihoitajan sijaisuudessa sairaanhoitajaopiskelija voi toimia jo aiemminkin. Opintojen eri vaiheissa oleville lähihoitajille on työmahdollisuuksia koko kesän ajan!

Arvostamme työyhteisötaitoja, ennakkoluulotonta asennetta, vastuullisuutta ja itsenäistä työotetta. Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen vanhustyöstä ja ruotsin kielen taidon.

Volskodissa psykogeriatristen ja muistisairaiden asukkaiden hoitajalta toivomme rauhallista ja läsnä olevaa asennetta.

Palvelutalossa on ikäihmisten palveluasumista ja tehostettua palveluasumista. Hoivakoti Lehmuskartano tarjoaa laitoshoitoa, tehostettua palveluasumista sekä lyhytaikaista ja kuntouttavaa hoitoa muistisairaille sekä fyysisesti toimintarajoitteisille ikäihmisille. Lähi- ja sairaanhoitajilta toivomme vanhusmyönteistä asennetta, yhteistyötaitoja sekä kuntouttavaa työskentelytapaa. Meillä voit tarvittaessa suorittaa lääkehoidon osaamisen verkkotentin (LOVe) näyttöineen!

Kotihoidon lähi- ja sairaanhoitajan työtehtäviin sisältyy kokonaisvaltainen hoito asiakkaan kotona Kirkkonummen kunnan alueella. Kotihoidon toiminta tapahtuu asiakkaiden kotona, joten ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hyötyä.

Työ on 2-vuorotyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lähetä hakemuksesi kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella 8.3.2019 klo 12:00 mennessä (työavain 216238).
Lisätietoja antaa Hoivakoti Lehmuskartanon osastonhoitaja Stiina Bergendahl puh: 050-327 2690.

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut
Osoite: ., Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.
Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan