Lähi- ja sairaanhoitajan sijaisuudet kesäksi 2019 - Kirkkonummen kunta

Lähi- ja sairaanhoitajan sijaisuudet kesäksi 2019 - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta työtä!

Hoivakoti Lehmuskartano tarjoaa pitkäaikaisasumista sekä lyhytaikaisia hoitojaksoja ikäihmisille Kirkkonummen keskustassa. Etsimme nyt lähihoitajaa iloiseen ja reippaaseen joukkoomme pitkäkestoiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä.

Eduksesi on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Arvostamme lisäksi työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta, vastuullisuutta sekä halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon osaamisen todentamista. Palkkaus on KVTES: n mukainen. Työ on 3-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lähetä hakemuksesi kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella 17.6..2019 klo 12:00 mennessä (työavain 237648).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja antaa Hoivakoti Lehmuskartanon osastonhoitaja Stiina Bergendahl puh: 050-327 2690.

Perusturvapalvelujen toimiala, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Ympärivuorokautiset asumis- ja hoivapalvelut, LEHMUSKARTANO/Hoivakoti
Osoite: Piippolanrinne 1, 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan