test

Lähi- ja sairaanhoitajien sij., Yhteispäivystys

Hakuaika päättyy  31.3.2023 14:00

Haemme ammattitaitoisia lähihoitajia ja sairaanhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin Seinäjoen keskussairaalan yhteispäivystykseen. Yhteispäivystys tarjoaa monipuolisen työn akuuttihoidon parissa. Yhteispäivystyksessä hoidetaan sekä erikoissairaanhoidon että yleislääketieteen välitöntä hoitoa vaativia päivystyspotilaita.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue muodostuu seuraavista kunnista: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli ja Ähtäri.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, asiakas- ja kehittämislähtöistä työotetta, oma-aloitteisuutta sekä valmiuksia tehdä moniammatillista yhteistyötä. Sairaanhoitajilta eduksi katsotaan akuuttihoitotyön kokemus sekä lähihoitajilta kipsausosaaminen.

Työ on luonteeltaan vuorotyötä ja omiin työvuoroihin voi vaikuttaa työyhteisön toimintalähtöisellä työvuorosuunnittelulla.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus tai laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tarkistamme hakijoilta haastattelun yhteydessä henkilöllisyyden lisäksi alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Seinäjoki 24.1.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Resurssipalvelut, palveluesimies Marja Isosaari
puh. 050 474 2400
marja.isosaari(at)hyvaep.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan