Skip to main content
test
Lähi-, perus- ja mielenterveyshoitajien sijaisuudet - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Haemme Lapin keskussairaalaan Rovaniemelle eripituisiin sijaisuuksiin ja keikkaluonteisiin tehtäviin avoimella hakemuksella

LÄHI-, PERUS- SEKÄ MIELENTERVEYSHOITAJIA SEKÄ LÄHIHOITAJAOPISKELIJOITA

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä erikoissairaanhoidon eri yksiköissä. Sijaistarpeemme vaihtelevat keikkatyöstä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Haemme hoitotyöstä aidosti kiinnostuneita ammattilaisia tai hoitotyön opiskelijoita. Sinulla on aktiivinen työskentelyote ja hyvät tiimityötaidot. Ammattilaisena pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen, opiskelijana sinulla on vahva tahto kasvaa hoitotyön ammattilaiseksi.

Lähi-, perus- ja mielenterveyshoitajien tehtävissä kelpoisuusehtona on nimikesuojattu lähihoitaja tai vastaava aikaisempi tutkinto, tietyin edellytyksin sijaisuuteen voidaan ottaa myös alan opiskelija. Lastensairauksien yksiköihin työskentelemään tulevien tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Kirjaudu Kuntarekryyn joko aiemmilla tunnuksillasi tai rekisteröitymällä, täytä hakemuslomake Kuntarekry.fi -sivustolla tai osoitteessa www.lshp.fi – Avoimet työpaikat.

Lähetetty hakemuksesi tulee rekrytointiyksikön käsiteltäväksi ja varaamme sinulle haastatteluajan.

Seuraa meitä Facebookissa
https://www.facebook.com/rekrylshp
https://www.facebook.com/LappiLKS/

Instagramissa @rekry_lshp

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antavat vs. palvelupäällikkö Sari Aho, 040 354 7905 tai palveluesimies Katja Väyrynen, 0400 830 655. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Lisätietoja

Rekrytointiyksikkö

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Sinulle suositellut työpaikat